STUHR ORIGINAL SHAMPOO

STUHR ORIGINAL SHAMPOO

Varenummer (SKU): 3 Varekategori:
Share this:

Beskrivelse

STUHR ORIGINAL SHAMPOO

STUHR har siden 1957 skrevet Danmarks historie med sine nye trends og klippeteknikker. I samarbejde med STUHRs kreative frisør team har vi udviklet STUHRs professionelle hårplejeserie til nordisk hår.

STUHR Original Shampoo er en plejende shampoo, der  renser og tilfører ekstra glans uden at det tynger håret. Indeholder Provitamin B5 og protein kompleks der hjælper med at styrke dit hår. Håret efterlades blødt, skinnende og fuld af vitalitet. STUHR Original Shampoo er en skånsom shampoo til dagligt brug.

Hvordan bruges den:

Vask shampooen i vådt hår, skyl godt og gentag processen for i første omgang at få håret rigtig rent og anden omgang få ingredienserne til at trænge godt ind I hår strået. For optimalt resultat efterfølges med Original Conditioner.

Hår type:

Til normalt og tørt hår.

Vigtigste ingredienser:

Glycerin – fugtighedsbevarende middel hjælper med at opretholde den naturlige fugt.

Keravis – er et multi proteinbaseret kompleks. Den unikke kemiske sammensætning af Keravis gør det muligt at trænge ind i hårbarken, styrke det indefra, samtidig med at en filmdannende effekt forstærker, smøre og beskytte hårets overflade.

Disse egenskaber kombineret styrker håret og dermed bidrage til at reducere graden af ​​skader på håret efter kemiske behandlinger, miljøpåvirkninger og stylings redskaber/produkter.

Panthenol = B5-vitamin hjælper med at fugte og berolige.

Alle vores produkter forhandles i vores saloner samt i udvalgte detail butikker så som Matas, Føtex, Bilka, Kvickly og på Nemlig.com

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Du kan læse mere om STUHRs historie og vision for håndværket her.