STUHR CURLS CONDITIONER

STUHR CURLS CONDITIONER

DKK80.00

Varekategori:
Share this:

Beskrivelse

STUHR CURLS CONDITIONER

STUHR har siden 1957 skrevet Danmarks historie med sine nye trends og klippeteknikker. I samarbejde med STUHRs kreative frisør team har vi udviklet STUHRs professionelle hårplejeserie til nordisk hår.

STUHR Curls Conditioner til krøllet, kruset og genstridigt hår er en mild og silikonefri conditioner der er designet til skånsom og effektiv pleje, samtidig med den har en blødgørende effekt og  samler hårstrået. Den er beriget med Mandelolie og naturlige ingredienser, der sammen hjælper med at opretholde den optimale fugtighed i både hår og hovedbund. Det aktive ingrediens Fision ™ AquaShield med Keratin, Jojoba Olie og Panthenol giver den rigtige fugtbalance, øjeblikkelig næring, samt en fremragende anti-frizz effekt og forbedre hårets modstandskraft mod luftfugtigheden. Hår og hovedbund bliver mærkbart blødere og ser sundere ud, mens håret er mere velduftende og i bedre kontrol.

Til brug efter hver hårvask. Masseres godt ind i fugtigt hår og især i hårspidserne, som er mest udsatte for slitage. Lad virke i 1-3 minutter og skyl derefter håret grundigt med vand.

Vigtigste ingredienser:

Glycerin – hjælper med at opretholde den naturlige fugt i huden.

Mandel Olie – hjælper med at regenerere og styrke hovedbunden og håret, samt hjælper med at beskytte mod dehydrering.

Pentavitin® – er et 100% naturligt og planteafledt aktiv ingrediens, der giver dyb og øjeblikkelig hydrerings kraft. Desuden reducerer den  hovedbundens irritations intensitet, så hovedbunden føles mere behagelig og ser sundere ud.

Fision™ AquaShield – levere smart afbalanceret hårfugtighed. Efterlader håret glattere, blødere og sundere. Fision ™ AquaShield giver næring til øjeblikkelig balsam effekt og fremragende krusbeskyttelse til glat og krøllet hår.
Fugtbalancerende kombination af fugtighedsbevarende stoffer og olier : Hydrolyserede Glycosaminoglycaner, Jojoba Olie, Hvedekimolie, Sorbitol, Natriumcocoyl-kollagenaminosyrer, Panthenol.
Nærende ingredienser glatter og blødgør hår : Vitamin E, Omega 3 & 6 Fedtsyrer, Panthenol.
Balsam ingredienser der plejer hår og hovedbund:  Hydrolyserede Keratin, Panthenol, Jojoba Olie.

Indeholder ikke silikoner.

Alle vores produkter forhandles i vores saloner samt i udvalgte detail butikker så som Matas, Føtex, Bilka, Kvickly og på Nemlig.com

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Du kan læse mere om STUHRs historie og vision for håndværket her. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “STUHR CURLS CONDITIONER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.