STUHR CURL BOOSTER

STUHR CURL BOOSTER

DKK80.00

Varekategori:
Share this:

Beskrivelse

STUHR CURL BOOSTER

STUHR har siden 1957 skrevet Danmarks historie med sine nye trends og klippeteknikker. I samarbejde med STUHRs kreative frisør team har vi udviklet STUHRs professionelle hårplejeserie til nordisk hår.

STUHR CURL BOOSTER

Stuhr Curl Booster giver lækre bløde holdbare krøller med mindre krus, som ikke er stive. Indeholder den aktive ingrediens Fision™ AquaShield,  som giver den rigtige fugtbalance, øjeblikkelig næring, samt har fremragende anti-frizz effekt og forbedre hårets modstandskraft mod luftfugtigheden. Håret bliver mærkbart blødere og det enkelte hårstrå mindre spaltet og bedre struktur. Curl Booster definerer og plejer hver eneste krølle for at fremme bølger/krøller og sikre holdbarheden af både naturlige og skabte krøller/bølger.

Vigtigste ingredienser:

D-Panthenol – Er kendt for dets fugtighedsbevarende egenskaber og dets evne til at forbedre hårets modstandsdygtighed over for mekanisk stress.

Mandel Olie – hjælper med at regenerere og styrke hovedbunden og håret, samt beskytter mod dehydrering.

Macadamia Olie – Ekstra nærende vegetabilsk olie med et højt indhold af Palmitolsyre og vitamin A, B og E. Velegnet til behandling af svækket hår.

Pentavitin® – 100% naturligt og planteafledt aktiv ingrediens, der giver dyb og øjeblikkelig hydrerings kraft. Desuden reducerer den hovedbundens irritations intensitet, så hovedbunden føles mere behagelig og ser sundere ud.

Fision™ AquaShield – levere smart afbalanceret hårfugtighed. Efterlader håret glattere, blødere og sundere. Fision ™ AquaShield giver næring til øjeblikkelig balsam effekt og fremragende krusbeskyttelse til glat og krøllet hår.
Fugtbalancerende kombination af fugtighedsbevarende stoffer og olier : Hydrolyserede Glycosaminoglycaner, Jojoba Olie, Hvedekimolie, Sorbitol, Natriumcocoyl-kollagenaminosyrer.
Nærende ingredienser der glatter og blødgør hår : Vitamin E, Omega 3 & 6 Fedtsyrer, Panthenol.
Balsam ingredienser der plejer hår og hovedbund:  Hydrolyserde Keratin, Panthenol, Jojoba Olie.

Gluadin R Benz –en høj koncentration af gavnlige næringsstoffer ved hydrolyse af ris. Takket være tilstedeværelsen af Glutamin og Alanin hjælper det med at balancere fugt og opretholder god hydrering. Desuden hjælper det med at forbedre hårstrukturen.

Linekstrakt– gavner hår og hovedbund, understøtter hårvækst, hjælper med at styrke hårfiberne og giver det glans.

Indeholder ikke silikoner.

Alle vores produkter forhandles i vores saloner samt i udvalgte detail butikker så som Matas, Føtex, Bilka, Kvickly og på Nemlig.com

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Du kan læse mere om STUHRs historie og vision for håndværket her. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “STUHR CURL BOOSTER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.