STUHR CONDITIONER MED ØKOLOGISK ALOE VERA OG GRØN TE

STUHR CONDITIONER MED ØKOLOGISK ALOE VERA OG GRØN TE

DKK80.00

Varenummer (SKU): 02 Varekategori:
Share this:

Beskrivelse

STUHR CONDITIONER MED ØKOLOGISK ALOE VERA OG GRØN TE

STUHR har siden 1957 skrevet Danmarks historie med sine nye trends og klippeteknikker. I samarbejde med STUHRs kreative frisør team har vi udviklet STUHRs professionelle hårplejeserie til nordisk hår.

STUHR Conditioner med økologisk aloe vera og grøn te er en plejende Conditioner med højt indhold af økologisk Aloe Vera Gel, som har unikke fugtgivende, beroligende og blødgørende egenskaber. Indeholder E-vitamin og økologisk Grøn Te ekstrakt, begge fantastiske anti-oxidanter. Dit hår bliver blødt, mere skinnende og let at rede ud.

Hvordan bruges den:

Til dagligt brug efter hver hårvask. Masseres godt ind i rent fugtigt hår og især i hårspidserne, som er mest udsatte for slitage. Lad virke i 1-3 minutter og skyl derefter håret grundigt med vand.

Hår type:

Til alle hårtyper.

Vigtigste ingredienser:

Aloe Vera Gel 1: 1 Organic – 100% rent produkt opnået ved en ekstraktions- og rensningsproces af friskhøstede blade af Aloe Barbadensis. Aloe Vera bruges ofte på grund af dets blødgørende og beroligende effekt, der hovedsageligt skyldes dets slimhindeindhold. Slimhinde er hygroskopiske – de absorberer og fastholder vand under visse betingelser – en egenskab, der gør dem gode som fugtighedsbevarende og blødgørende middel.

Grøn Te ECO – Grøn te Eco opnås fra bladene af Camellia Sinensis L., der kommer fra en økologisk afgrøde. Anvendes bl.a. som anti-aging og anti-oxidante middel.

Vitamin E –  med anti-oxidante egenskaber.

Alle vores produkter forhandles i vores saloner samt i udvalgte detail butikker så som Matas, Føtex, Bilka, Kvickly og på Nemlig.com

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Du kan læse mere om STUHRs historie og vision for håndværket her.