STUHR BRILLANT SHINE SHAMPOO

STUHR BRILLANT SHINE SHAMPOO

DKK80.00

Varekategori:
Share this:

Beskrivelse

STUHR BRILLANT SHINE SHAMPOO

STUHR har siden 1957 skrevet Danmarks historie med sine nye trends og klippeteknikker. I samarbejde med STUHRs kreative frisør team har vi udviklet STUHRs professionelle hårplejeserie til nordisk hår.

STUHR Brilliant Shine Shampoo giver dit hår fantastisk glans uden at tynge og en duft af glamour. Et trio kompleks af Inca Inchi Olie, Jojobaolie og Vindruekerneolie giver nærende pleje til dit hår. STUHR Brillant Shine Shampoo er beriget med Provitamin B5 og en speciel balsam ingrediens, som har anti-frizz effekt og forbedre hårets modstandskraft mod luftfugtigheden. Håret føles naturligt blødt, mere skinnende og frisk.

Hvordan bruges den:

Vask shampooen i vådt hår, skyl godt og gentag processen for I første omgang at få håret rigtig rent og anden omgang få ingredienserne til at trænge godt ind I hår strået. For optimalt resultat efterfølges med Brilliant Shine Conditioner.

Hår type:

Alle hår typer, der ønsker mere glans.

Vigtigste ingredienser:

Ceramide A2 ™ – forbedring af hårets volumen, glans, modstandsdygtighed og kraft.  Hjælper med at beskytte og reparere håret.

Lustreplex ™ –  designet til at hjælpe med at skabe sundt og glansfuldt hår. Det øger hårets modstandskraft mod luftfugtighedens effekt og giver bedre kontrol over frizz og bedre håndterbarhed af håret.

ORGANIC LIPACTIVE Inca Inchi lipactives ® WO – afledt af en Amazonian plante.  Inca Inchi-olie  er den rigeste olie i Omega 3 og den  rigeste på umættede fedtsyrer.

Vindruekerne Olie – letvægtsnærende olie, rig på naturlige næringsstoffer til sundt hår.  Udglattende og blødgørende egenskaber.

Jojoba Olie – Koldpresset, næringsrig olie.

Hydramol TGL – fugtighedsbevarende egenskaber.

Panthenol – beroligende Provitamin B5.

Alle vores produkter forhandles i vores saloner samt i udvalgte detail butikker så som Matas, Føtex, Bilka, Kvickly og på Nemlig.com

STUHR Frisørsaloner:

STUHR Ny Østergade 10, 11o1 København K

STUHR Vesterbrogade 43, 1620 København V

STUHR Frederiksberg Centret, plan 2. Falkoner alle 21, 2000 Frederiksberg

STUHR Østerfælled Torv 16, 2100 København Ø

STUHR Jægersborg alle 32, 2920 Charlottenlund

STUHR Lyngby Hovedgade 54, 2820 Kgs. Lyngby

STUHR Kongevejs Centret 2, 2970 Hørsholm

Du kan læse mere om STUHRs historie og vision for håndværket her.