PRISER:  

En STUHR klipning og farve er unik, da den er skræddersyet til den enkelte kunde. Vores højtuddannede frisører/farveeksperter, står klar til at rådgive dig og kreere et individuelt look, som passer til din personlighed og stil. Vi tilbyder altid en gratis konsultation inden behandlingsstart, hvor en nøjagtig pris kan angives. Alle behandlinger/priser fastsættes efter tid. Du er altid velkommen til at kigge forbi din nærmeste salon for at høre mere.

Du kan se alle priser under behandlinger via linket her. Husk at opret en bruger, så du hurtigt og nemt kan booke tid hos os.

Vejl. Priser *Afhænger af  længde, hårets tilstand, tid afsat, samt dine specifikke ønsker til behandlingen, eksempelvis føntørring. 

Vask, Klip & Føn 

Dame 935 Kr.

* Vask, Klip & Føn, Junior Stylist (Tilbydes p.t. kun på Vesterbrogade & Ny Østergade)

Dame 495 Kr.

Vask, Klip & Finish

Herre 850 Kr.

* Vask, Klip & Føn, Junior Stylist (Tilbydes p.t. kun på Vesterbrogade & Ny Østergade)

Herre 495 Kr.

Børn & Unge Klip

Fra 510 Kr.

Vask & Føn

Fra 545 Kr.

Fusio Scrub: En utrolig lækker og effektiv scrub til hovedbunden, som kan anvendes af alle uanset hårtype.

Fra 95 Kr.

Fusio Dose Kurbehandling: Til dig som ønsker at booste dit hår samt få en intensiv skræddersyet hårkur, der passer til lige netop dit hår.

Fra 290 Kr.

Reflekser halvt hår med klip & styling

Fra 1.870 Kr.

Reflekser halvt hår uden klip (med styling)

Fra 1.480 Kr.

Reflekser helt hår uden klip (med styling)

Fra 1.980 Kr.

Reflekser helt hår med klip & styling

Fra 2.370 Kr.

Balayage 

Fra 2.870 Kr. (Dog anbefaler vi altid en gratis konsultation inden booking af balayage, hvor vi giver et uforpligtende tilbud, som passer til lige netop dine ønsker)

Farve bryn & vipper

Fra 340 Kr.

Vipper

Fra 200 Kr.

Bryn

Fra 200 Kr.

Helfarve/Toning med reflekser og klip

Fra  2.315 Kr.

Helfarve/Toning med reflekser uden klip

Fra 1.925 Kr.

Helfarve/Toning uden klip 

Fra  1.395 Kr.

Helfarve/Toning og klip

Fra 1.990 Kr.

Permanent med klip

Fra 2.220 Kr.

Permanent uden klip

Fra 1.830 Kr.

Opsætning af hår (60 min) Kig forbi og få en gratis konsultation inden du booker tid til opsætning, så vi sikre os at vi har tid nok til at indfri dine drømme. 

Fra 935 Kr.

Brudeopsætning inkl. konsultation forud

Fra 1.585 Kr.

Hairextensions

Fra 1275 Kr.

Studieklip (Ved fremvisning af gyldigt studiekort)

Fra 775 Kr. (mandag, tirsdag & onsdag)

* JUNIOR STYLIST

Hos STUHR bestræber vi os på at uddanne de dygtigeste frisører, derfor er alle vores junior stylister under uddannelse på frisørskolen samtidig med, at de arbejder i vores saloner.

Junior stylister er de af vores elever, der er lige ved at være færdigudlærte.

VED AFBUD & UDEBLIVELSE

Ved afbud SKAL du ringe til din pågældende salon, du finder tlf. numre ved at klikke her. Vi modtager ikke afbud pr. mail, SMS, Facebook eller Instagram.

Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at dine planer kan blive ændret, men kan du ikke komme til den aftalte tid, beder vi dig venligst melde afbud hurtigst muligt, så andre kan komme til.

Afbud modtages senest 24 timer før aftalt tid. Dog med undtagelse af pludselig opstået sygdom.

ELEV BEHANDLINGER

Alle vores elever er under uddannelse på frisørskolen. Ved siden af skolen arbejder de i salonerne, hvor de gennemgår et skræddersyet forløb og hvor de løbende bliver uddannet/trænet i vores forskellige behandlinger og produktsortiment. Vi sørger for at uddanne vores elever grundigt og når vi har vurderet at de er fagligt dygtige, vil de være tilgængelige for behandlinger. Kontakt din nærmeste STUHR for at høre mere omkring elev behandlinger.

OBS: Vores junior stylist og elev priser adskiller sig fra vores færdige uddannede frisører, men uden at gå på kompromis med fagligheden, dog yder vi ikke garanti på junior stylist og elev behandlinger.

Vi takker for din forståelse.

De Bedste Hilsner

STUHR