5 FREE TREATS + SHIPPING WITH $40 ORDERS.*CODE: BBPAIR

NY KURSUSPLAN FOR 2019

NY KURSUSPLAN FOR 2019

Få kreativiteten til at sprudle!

Kunderne forventer, naturligt nok, at man som frisør er en uudtømmelige kilde af inspiration og nytænkning som hele tiden kan se nye muligheder i kundens hår. Hos STUHR betragter vi det som vores fornemmeste opgave at kunne indfri disse forventninger. Det kræver dog, at vi jævnligt bliver inspireret, så kreativiteten kan sprudle, og derfor er uddannelse et af kerneområderne i vores virksomhed.

Et kursus hos STUHR Interschool er et intensivt, aktivt og kreativt forløb, der udfordrer din faglige dygtighed. Vi viser dig de nyeste internationale trends og lærer dig teknikkerne bag. Til glæde for både dig og dine kunder.

Så giv dig selv en gave og meld dig til et af forårets spændende kurser hos STUHR Interschool.

Advanced Weekend Class:

Et kursus med STUHRs Interschool og L’Oréal er et intensivt, aktivt og kreativt forløb, der udfordre din faglige dygtighed. På dette kursus vil du opleve STUHRs kreative team demonstrere de nyeste trends indenfor klip og farve på modeller samt vise inspiration til langt hår. Du kommer tæt på og kan følge hele seancen, fra de avancerede klippeteknikker, farveinspiration, opskrifter og til det færdige resultat. Et inspirerende kursus med et kreativt input til den travle frisør. Lørdag er inspirationsdag med Look and Learn. Søndag vil der være en model til klip og farve, der vil være mulighed for derefter at træne på nogle langshårsteknikker. Et kursus hvor de kreative bølger går højt.

Lørdag 15.00-19.00

Søndag 10.30-17.00

Hele weekenden pris Kr. 5.500 inkl. frokost søndag

Lørdag, Look and Learn pris Kr. 2.200

Color Creative:

På denne dag sætter vi gang i hele vores farvepalette. Vi arbejder med kreativitet og lærer nye og spændende farveteknikker. Dette er en unik mulighed for både at blive inspireret samt selv at afprøve det sidste nye i vores fantastiske farveunivers. Dagen starter med en demo, hvor STUHR viser dig deres sidste nye farvekollektion, herefter arbejder du selv videre med alle de nye spændende farveteknikker.

København mandag d. 25 marts kl 10.00 – 17.00

København mandag d. 28 oktober kl 10.00 – 17.00

Pris Kr. 2.200 inkl. frokost

Alle priser er i danske kroner og eksklusiv moms.

Se vores intro video her eller download vores kursusplan her 

Du tilmelder dig vores kurser via academy@stuhr.dk

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer hos STUHR Interschool!